A lakásfestés nagy kézikönyve

Egy látványosan illusztrált könyv, amely választ ad a falszín kiválasztásától a festék- és eszközvásárláson át, a legfontosabb technikákig.

 

Napjainkban mind divatosabb a "csináld magad" - nem kivétel a lakásfestés sem.


Ezt a munkát bárki el tudja végezni, ha megfogadja a könyv szerzőjének tanácsait, aki maga is családanyaként szerzett tapasztalatokat az otthonszépítésben. E látványosan illusztrált kézikönyv választ ad minden kérdésre a falak színének kiválasztásától a festék- és eszközvásárláson, valamint a nélkülözhetetlen előkészítési munkákon át a legfontosabb falfestési alaptechnikákig.

"...Szakértői tippeket adunk, hogyan vásárolhat költséghatékonyan és tudatosan, az otthon lakóinak egészségére is gondolva. Minden kiderül a kültéri munkálatokról, felújítunk ajtót, régi bútort, fa- és fémkerítést is. Ötleteket adunk a szobák - különösen a gyerekszoba - kialakításához. Egy fejezetben pedig különleges dekorációs technikákat és anyagokat ismerhetünk meg, amelyek révén bárkinek lehet márványhatású fala vagy mediterrán vakolata - csak a képzelet szab határt. Mindezt hangulatosan, jókedvvel - hiszen a lakásfestés nemcsak takarékos megoldás, hanem jó buli is...."

 

A könyv a legtöbb nagyobb könyvesboltban és könyves webáruházban megvásárolható.


Remek fotók, könnyeden olvasményos könyv. Ajánljuk. 

A könyvhöz is kapcsolódó festési technikákat látványos bemutató videókon Szobafestő Attila YouTube csatornáján megnézheti.