Adatvédelem, jogi nyilatkozat

Adatvédelem

Tájékoztatjuk a www.piktorfestekbolt.hu weboldalon (továbbiakban Honlap) látogatóit a személyes adatok védelme érdekében megtett intézkedésekről.

Adatok kezelője:
Piktor Kft.

Kezelt adatok köre:
A Honlapon a Kapcsolat menüpont alatti űrlapot kitöltők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A Piktor Kft. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a tevékenységéhez kapcsolódó szolgáltatások nyújtásához használja fel és semmilyen formában nem adja azt tovább.

A Honlap megtekintése során automatikusan rögzítésre kerül a felhasználó látogatásának kezdő és befejező időpontja, ill. egyes esetekben - a felhasználó számítógépének beállításától függően - a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokból a rendszer automatikusan statisztikai adatokat generál. Az üzemeltető ezen adatokat nem kapcsolja össze személyes adatokkal. A weboldal bejelentkezés esetén session ID-t küld, ami az oldal elhagyásakor automatikusan törlődik.

A weboldal használatához megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.

Adatokhoz hozzáférők köre, adatfeldolgozók:
A felhasználók által megadott személyes adatokhoz csak az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá. Személyes adatokat a megjelölteken kívül harmadik személyeknek az adatkezelő nem ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvényben előírt, kötelező adattovábbításokra, amelyekre csak rendkívüli esetekben kerülhet sor. Az adatkezelő az egyes hatósági adatkérések teljesítése előtt minden egyes adat tekintetében megvizsgálja, hogy valóban fennáll-e az adattovábbítás jogalapja.

Jogi közlemények

Tartalom pontossága:
A Honlapon megjelenő tartalmak kizárólag tájékoztatási célokat szolgálnak, és semmilyen üzleti vagy szakmai szolgáltatási viszonyt nem keletkeztetnek Ön és közöttünk. Minden megtettünk annak érdekében, hogy a Honlapon megjelenő minden információ és tartalom pontos legyen, de előfordulhatnak nem szándékos hibák. 

Változtatások:
A Honlapot időről időre frissítjük, így a Honlapon elérhető tartalmakat bármikor megváltoztathatjuk. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Honlapon található bármely tartalom bármikor elavult lehet, és semmilyen kötelezettség nem terhel bennünket annak frissítésére nézve. 

Hivatkozások:
A Honlap kezdőoldalára mutató linket bárki elhelyezheti saját felületén külön hozzájárulás nélkül. Feltéve, hogy az tisztességes és törvényes módon történik, nem sérti jó hírnevünket, illetve azt nem használja ki.
Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák.

Promóciók:
A Honlapon időnként ajánlatokat, promóciókat vagy pályázatokat jelentetünk meg, amelyekre külön feltételek vonatkoznak, és amely feltételeire külön felhívjuk a figyelmet.

Szerzői jogok:
A Honlapon található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, a Piktor Kft. tulajdonát képezik. Ezek felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti és jogi következményeket von maga után.