Baumit nyereményjáték

Vásároljon minimum 100 m2-es felületre elegendő hőszigetelő rendszert és regisztráljon 2015. november 30-ig a www.nyerjenabaumittal.hu weblapon. Adja meg adatait és töltse fel a vásárláskor kapott számla fotóját. 

Minden további részlet a www.nyerjenabaumittal.hu oldalon található. 

A Baumit Pro Normál és a Baumit Star grafit komplett hőszigetelő rendszerek árairól, rendszerkedvezményekről és házhoz szállításról a 2015. szeptemberi akciós újságunkból tájékozódhat. 

Blog cikkek

  • Pentart Táblafesték A táblafestéket festheted falakra, fa tárgyakra, de papírra is. Aztán írj rá egy kedves üzenetet. Ha meguntad a feliratot, könnyen letörölheted.
  • Kandallók - a lakás díszei Egy jó kandalló nem csupán a lakás esztétikai értékét növeli, hanem nagyban hozzájárul otthonunk melegéhez, mindemellet legább ennyire fontos a gazdaságos és biztonságos üzemeltetés.
  • A hó és jég okozta hibák kijavítása A téli időjárás, a csúszós, jeges felületek sózása erősen megviseli az anyagokat (feltöredezik a beton, a lépcső) elcsúfítva a környezetünket. Ezek gyors kijavításában igyekszünk segítséget nyújtani.

Újdonságok

Héra Gold

Héra Gold


Kiemelkedő fedőképesség már egy rétegben. Prémium kategóriás beltéri falfesték.