ÚJ - Ceresit Re-New fugatömítő és felújító


Nincs több penészes, elszíneződött, repedt fuga a fürdőben!

Az új Ceresit RE-NEW

vadiúj fugafelújítónk nemcsak elfedi az elszíneződéseket, de ki is javítja a repedéseket. 5 perc alatt! Önsimító aplikátora miatt (olyan mint egy szövegkiemelő) könnyű használni.

 

Kifejezetten a tömítések felújítására

hézagtömítések sérüléseinek javítására kifejlesztett termék. Alkalmazása rendkívül egyszerü, mert nem igényel különös szakértelmet. Az újszerü, ergonomikus kialakítású, szövegkiemelöre emlékeztetö tubus önsimító aplikátorral megkönnyíti a használatot, ezáltal költségkímélö is, hiszen mindenki saját maga elvégezheti a javítási feladatot.

 

Penészgátló hatású

szilikont tartalmazó formulájának köszönhetöen elpusztítja a fugán lévö penészt, megakadályozza annak további növekedését, valamint megvédi a felületet a penész újbóli kialakulásától.

 

A RE-NEW egy olyan víz bázisú

egy komponensü, oldószermentes, szagtalan, azonnali használatra kész szilikon, mely kényelmes és könnyü megoldást kínál a tömítések megújítására. Ezentúl nem szükséges a régi tömítést eltávolítani, csak felvinni a meglévö tömítésre és kész is. Amennyiben nem vagyunk megelégedve az eredménnyel, egyszerüen csak töröljük le egy papír segítségével és kezdjük elöröl a felvitelt. Tökéletesen tapad a meglévö tömítésekre, így a száradási hatóidö elteltével a tömítés olyan lesz akár új korában.