Szolgáltatásaink

Bemutató-felületek

A színkártyák, -tablók apró színmintáiból sokszor nehéz elképzelni milyen is lesz a kiválasztott szín az igazi felületen. Segítségként több, mint 100 a legkedveltebb színekből álló 50x50cm-es mintafelület láthat üzleteinkben. De talál kreatív glettechnikával, márványozással vagy lazúrtechnikával készült exkluzív mintafelületek is.

Festékboltjaink egyben bemutatótermek is, ahol a színvilág felsorakozik, a dekorációk (pl.díszlécek, rozetták) pedig ötletet adnak otthona egyénibbé varázslásához.

Valósághű színtervezés

Nem tudja eldönteni, milyen színre festesse háza homlokzatát, esetleg hálószobáját? Egy speciális tervező program segítségével saját elképzelésének megfelelően „színezzük" át a felületet. Nem kell hozzá más, mint egy digitális fotó és a színskálából kiválasztott szín.

A program segítségével a kívánt szín némi retusálás után, az eredeti környezetben „kerül a falfelületre ", megőrizve fény-árnyék kontrasztokat, így elképzelését vizuálisan is megjelenítjük. A program jól láttatja a kiválasztott színek közti különbséget ill., és színek harmóniáját (falszín-tető-lábazat-környezet).

Ha érdekli a lehetőség, és többet szeretne megtudni, vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérdezzen rá üzleteinkben.

Színkártya bérbe adás

Otthon, nyugodt körülmények között szeretné a fal színét kiválasztani?

A színkártyákat lehetősége van csupán 30 Ft/ nap jelképes bérleti díjért és a színkártya értékének megfelelő kaucióért (amit természetesen visszafizetünk) hazavinni és így a fontos döntést akár a családdal együtt megbeszélni.

A bérleti idő maximuma: 7 nap.

Számítógépes színkeverés

Néhány percen belül a kívánt színre színezzük a kiválasztott vakolatot, beltéri festéket, zománcot egyéb festéket az üzletünkben működő 8 festékkeverő gép segítségével. Kollégáink szakmai tanácsokkal segítik a döntésben, a színkártyák segítségével, pedig több ezer színből valósítjuk meg az Ön elképzeléseit.

Ingyen házhozszállítás

Győr és közvetlen vonzáskörzetében 24-48 órán belül házhoz szállítjuk díjmentesen a termékeket 25.000.-Ft feletti vásárlás esetén. Szolgáltatásaink kiegészíteseként ingyen házhoz szállítást biztosítunk továbbá szerződött partnereinknek is.

Termékdokumentációk

Rendelkezünk a forgalmazott termékeink információs adatlapjaival, műszaki-, biztonsági leírásaival, engedélyeivel melyeket díjmentesen bocsátjuk az Ön rendelkezésére.

Szakmai tanácsadás, helyszíni felmérés

Kérdése van egy termékről? A felhordási technikára kíváncsi? Szeretné tudni a szükséges anyagmennyiséget? Forduljon személyesen a Piktor Festékbolt információs pultjához, vagy hívjon bennünket telefonon (96/ 511-860) de E-mailben ( piktor##kukac##piktorfestekbolt.hu ) is szívesen válaszolunk és igyekszünk megoldást kínálni részletes szakmai és technikai információkkal kísérve.

Igény esetén területi képviselő kollégáink a helyszínen -sok éves tapasztalattal és rutinnal- segítenek összeállítani a megfelelő anyagokat, mennyiségeket, ill. orvosolják, és megoldást nyújtanak a felmerülő problémákra.

Árajánlatok kidolgozása

Házépítéséhez, lakásfelújításhoz, átalakításához segítségként igényei alapján adunk részletes árajánlatot helyszíni felméréssel, melynek segítségével könnyedén tervezheti kiadásait.
Generál kivitelezésekhez, projektekhez, tenderekhez mind festék, mind háztartási és vegyi áru vonalon egyedi engedmények alapján kalkulálunk árakat.

Különleges anyagok beszerzése

Olyan terméket keres, amelyet széles szortimentünkben nem talált meg?

Utánajárunk és beszerezzük a különleges festékeket, ipari vegyszereket, máshol nem kapható szerszámokat ...egyedi igények alapján, rövid határidővel.

Szakmai bemutatók

Újdonságainkat üzleteinkben látványos szakmai bemutatók segítségével igyekszünk megismertetni.

A gyakorlati „előadásokon" nemcsak exkluzív anyagokat, termékeket mutatunk be, hanem a festési technikák elsajátításában és a munkát könnyítő szerszámok kipróbálásában is segítséget ill. lehetőséget nyújtunk.
A korszerű anyagokat szakemberek ismertetik és mutatják be, de lehetőséget biztosítunk a termékek helyszíni kipróbálására is.

A bemutatókhoz rendkívüli akciók párosulnak, így az újdonságok kedvező áron vásárolhatók meg a bemutató ill. a hozzá kapcsolódó akció ideje alatt.

Közületeknek, nagyipari felhasználóknak

Rugalmas és egyedi szállítási feltételek, versenyképes árak, webshop rendszerű, egyszerűen átlátható és gyors rendelés eszközeit kínáljuk a széles termékválasztékon túl viszonteladó partnereinknek, közületeknek, nagyipari felhasználóknak.

Blog cikkek

  • Hogyan dolgozzunk egyrétegű falfestékkel? Évek óta töretlen az egyrétegű falfestékek sikere. Népszerű, mert divatos, készre kevert színekben kapható, és mert különösebb szaktudás nélkül, gyorsan lehet vele színesebbé varázsolni a lakást. A tökéletes eredményhez azonban egy-két apróságot fontos szem előtt tartani.
  • Lefestettem a fakerítést és beszürkült. Miért? Megcsiszoltuk, alapoztuk, majd lefestettük a fakerítést, mégis foltos lett.
  • Pentart Lágy dekorfesték Egy szuper kréta hatású festék, amellyel patinás kisbútorokat, kedvenc tárgyakat lehet újjávarázsolni.

Újdonságok

Glettelő henger

Glettelő henger

Minden típusú glett felhordásához. Jelentősen meggyorsítja a munkát.